Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

2011. március 26., szombat

Válogatott: Hajnal, Elek és Lipták sem játszhat kedden, Juhász és Dzsudzsák sérült, Komlósi és Debreceni a keretben


Az mlsz.hu tájékoztatása szerint a Hollandia elleni pénteki Európa-bajnoki selejtezőt követően Egervári Sándor szövetségi kapitány két új játékost hívott meg a magyar labdarúgó-válogatott keretébe. Debreceni András, valamint Komlósi Ádám vasárnap csatlakozik a csapathoz.

További hír a válogatottal kapcsolatban, hogy Hajnal Tamás sérülése nem jött rendbe, így a középpályás biztosan nem lép pályára az oranje elleni hollandiai összecsapáson.
Sérülés miatt egyelőre kérdéses Dzsudzsák Balázs és Juhász Roland játéka is, keddi szereplésük attól függ, javul-e az állapotuk a jövő hét elejéig.
„Dzsudzsák Balázs korábbi sérülése kiújult, Juhász Roland pedig rúgást kapott a lábára, mindkettőjük játéka kérdéses a visszavágón – mondta Egervári Sándor az mlsz.hu-nak. – A kiesők helyére a tartaléknak nevezett játékosok közül Debreceni Andrást és Komlósi Ádámot hívtam be a keretbe, ők vasárnap reggel csatlakoznak hozzánk. A keddi mérkőzésen szeretném frissíteni a csapatot, ezért a kényszerű cserék mellett is tervezek változtatásokat az összeállításon."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése