Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

2011. április 23., szombat

A Villarreal és a Schalke megkezdte a tárgyalásokat Dzsudzsákról


Több külföldi internetes forrás is egybehangzóan állítja, hogy a Dzsudzsák Balázzsal korábban hírbe hozott labdarúgócsapatok közül a spanyol Villarreal és a német Schalke is megkezdte a tárgyalásokat a szélső klubjával, a PSV-vel.
A legnagyobb nemzetközi átigazolási portálok egybehangzó véleménye szerint Dzsudzsák Balázs lesz a nyári európai játékospiac egyik legkelendőbb „portékája”, így nem csoda, hogy most már nap mint nap jelennek meg új hírek vele kapcsolatban.
A hét elején a Newcastle, majd az Aston Villa érdeklődéséről lehetett hallani, tegnap pedig ő maga nyilatkozta azt, hogy legszívesebben Spanyolországban futballozna. A jelek szerint erre esélyt is kaphat Dzsudzsák, ugyanis a vele kapcsolatban már korábban szóba kerülő Villarreal vezetői a hírek szerint ott voltak a Benfica elleni Európa-liga-negyeddöntő múlt heti visszavágóján (melyen a magyar játékos gólt szerzett), és már meg is kezdték a tárgyalásokat a PSV-vel a szélső szerződtetéséről.
A hírek szerint már a Schalke is tárgyal a holland klubbal Dzsudzsákról. Az eindhoveniek egyébként nemrég még azt közölték, hogy hivatalos ajánlatot egyelőre nem kaptak a futballistáért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése