Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

2011. január 30., vasárnap

Véget ért a teremvarázs: a Loki lett a bajnok

A nagypályás bajnok DVSC-TEVA sikerével ért véget a téli teremlabdarúgó-bajnokság, a döntőben a debreceni gárda a másodosztályú DVTK ellen nyert 4–2-re. A bronzérem a Gyirmóté lett, a szintén második ligás együttes a Vasast verte meg 5–3-ra a kisdöntőben.



Bódi hatalmas helyzetet hagyott ki a 3. percben, majd nem sokkal később Kabát egy jobb oldali akció végén remekül érkezett, és laposan a kapuba lőtt (1–0).
A 8. percben jött a diósgyőri válasz, Gohér Gergő majdnem a félpályáról vágta a labdát a bal alsó sarokba (1–1).
Emberelőnybe került a Debrecen, a 9. percben Lippai Ákost küldték ki két percre a bírók.
Egy debreceni lövés után Szakályra pattant vissza a kapufáról labda, amely végül elgurult a gólvonal előtt, bár már sokan gólt kiáltottak.
A 11. percben Balajti a bal oldalon indult meg, és cselek után megszerezte a vezetést a Lokinak (2–1).
A diósgyőri Szabó Dávid egy méterről hagyott ki üres kapus ziccert, míg a gyors debreceni kontra végén a 14. percben Czvitkovics a balösszekötő helyéről 10 méterről bombázott a kapu hosszú oldalába (3–1).
Nem sokkal ezután Faggyas Milánt állították ki, ismét előnybe került tehát a Loki.
Kiegészült a Diósgyőr, és nem sokkal később szépített is: a DVTK-kapus remek ütemű indítása után a próbajátékon lévő Vadász lőtt a bal oldalról jobbal a rövid alsó sarokba a 19. percben (3–2).
A Loki is erősített, előbb Yannick lőtte bele a kapusba a labdát, majd Szakály pöckölt bele egy labdába, de nem született újabb gól.
Bódi távoli lövése a kapufáról Tajti kapus hátára pattant, onnan a kapuba, egy perccel a vége előtt így 4–2-re vezetett a Debrecen.
Gohér még lőtt egy irdatlan nagy kapufát, de lepergett az idő – a nagypályás NB I-es bajnoki címvédő DVSC legyőzte a másodosztályú DVTK-t a terembajnokság döntőjében!
KÜLÖNDÍJAK, PÉNZDÍJAK
Ezek szerint a legjobb kapus Tajti Norbert (DVTK), a legjobb mezőnyjátékos Kabát Péter (DVSC-TEVA), a gólkirály pedig a hat találatig jutó Laki Balázs (Gyirmót) lett.
Ami a pénzdíjakat illeti: a győztes DVSC öt-, a második helyezett DVTK három-, a harmadik Gyirmót másfél, a negyedik Vasas pedig félmillió forintot kasszírozott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése